Posts

Tempat makan menarik di Kuah

Alhamdulillah....dah smpi ke langkawi mestilah ada agenda utk SHOPPING!!!!!Yeayyyy..aktiviti sopink ni mmg bess..yg penat berjalan pun jd kuat bila dgr nk sopink 😂😂..tp nk sopink kat mana?
.
.
Jom ikut cik SuE..
..
...
Cik SuE bawak satu tmpt dimana semua benda ada..Pinggan Mangkuk Sudu Garfu Periuk Belanga set murah set Mahal semua ada.. Coklat?? Mesti la ada.. kain batik let go to Kompleks Haji Ismail...5 minit jer dari #Sue Homestay..sangat la dekat.. kalau lupa beli boleh patah balik 😄😄

Homestay Terbaru Dari Sue Homestay

Tengok-tengok la dalam blog kami ni.... pilih saja yang mana berkenaan yang rasa sesuai yang teringin nak menginap... Ada apa-apa hubungi saja kami..

Nin dia kadar sewa di Sue Homestay....

Promosi Untuk hari biasa
Hanya dari RM150.00 p/day,

Untuk hari cuti hujung minggu ( Jumaat, Sabtu & Ahad )
Hanya dari RM180.00 p/day,

Untuk hari musim cuti sekolah dan musim perayaan
Hanya dari RM250.00 p/day
Hubungi Puan Sue, 019 558 1189 019 556 1189
Hanya dibuka untuk orang islam sahaja.........

Kemudahan Terbaru.... Langkawi Auto Express

Image
Tudiaa....... ada lagi kemudahan membawa kenderaan dari Tanah Besar terus ke langkawi. Terus ke langkawi dengan menaiki kenderaan sendiri... Tapi belum dirasmikan lagi... Tunggu masa ja.. hehe









Langkawi Auto Express

Kemudahan Langkawi RORO kepada pengunjung yang datang ke Langkawi

Image
Apa itu Langkawi RORO.
Langkawi RoRo adalah satu langkawi daya tarikan baru ke Langkawi dan kemudahan kepada pengunjung yang datang ke Langkawi dengan membawa kenderaan persendirian. Ala-ala feri ke Penang la....
Langakwi RoRo

Salam Ramadhan Dari Sue Homestay Langkawi

Image

Pakej Van Langkawi Pulak......

Image
Ramai pelancong terpaksa menunggu di Jeti Langkawi dan juga Airport Langkawi sebab tiada kenderaan... Di atas permintaan ramai kami juga menyediakan pakej bersama van dan avanza... ni dia......

Van
Avanza
yang ni pun kena tanya.... sapa cepat dia dapat... kadang-kadang ada kadang-kadang tak ada...